Een oma in de Amerikaanse staat Arizona die per ongeluk per sms een onbekende scholier had uitgenodigd voor Thanksgiving, heeft de 17-jarige jongen toch ontvangen tijdens de feestmaaltijd.

Grootmoeder Wanda Dench wilde haar kleinzoon uitnodigen voor het Thanksgiving-diner, maar stuurde de uitnodiging per sms naar een verkeerd nummer. 

De 17-jarige student Jamal Hinton ontving de sms van een onbekend nummer. "Wie is dit?!" vroeg hij. "Dit is je grootmoeder!" antwoordde de vrouw. Het misverstand kwam aan het licht toen het tweetal foto's uitwisselde.

Toch bood Dench aan haar woord te houden en zij nodigde de tiener uit om alsnog langs te komen voor Thanksgiving. "Want dat is wat oma's doen", verklaarde zij in een interview met CNN. "Oma’s maken eten - voor iedereen."

Donderdag schoof de tiener aan in Huize Dench in Mesa, Arizona. Op het menu stond kalkoen, het gerecht dat veel Amerikanen traditioneel met Thanksgiving eten.

Screenshot

Hinton plaatste een screenshot van de uitnodiging online, maar vergat het nummer van oma Dench weg te halen. Sindsdien ontving de vrouw honderden sms-berichten van mensen die ook graag mee hadden willen eten, meldt The Arizona Republic. Zij heeft inmiddels een ander nummer.

In een interview met ABC 15 stelde de vrouw dat de toevallige ontmoeting "een daad van God was. Hij helpt ons om in contact te komen met andere mensen, en gebruikt daar ook moderne instrumenten voor", aldus Dench.