Een Amerikaanse agent in Gainesville, in de staat Florida, heeft Shaquille O'Neal meegenomen om basketbal te spelen met kinderen. Bobby White had de jongens beloofd met ze te gaan basketballen en versterking mee te nemen.

De agent ontmoette de kinderen omdat hij een melding had gekregen van geluidsoverlast, aldus Daily Mail. Toen hij aankwam zag de man dat het om spelende jongens ging en besloot hij om mee te spelen in plaats van in te grijpen.

De politie plaatste dashcambeelden van de gebeurtenis op Facebook en liet weten dat de politie er is om criminaliteit tegen te gaan en niet om kinderen ervan te weerhouden kind te zijn.

White beloofde de kinderen nog een keer terug te komen en dan versterking mee te brengen. De beelden werden door veel mensen bekeken en bereikten ook Shaquille O'Neal. De befaamde Amerikaanse basketballer besloot de agent en de kinderen te verrassen door mee te gaan als de beloofde versterking.

O'Neal bood de kinderen allemaal 100 dollar aan (ruim 90 euro) als ze een vrije worp konden maken en ze slaagden hier allemaal in.