Stel gearresteerd na verloving en diefstal in Walmart

Een 25-jarige man heeft zijn 20-jarige vriendin ten huwelijk gevraagd in een vestiging van de Amerikaanse supermarktketen Walmart in de staat Michigan. Niet veel later werden ze beiden aangehouden wegens diefstal.

De 25-jarige man kocht een verlovingsring in de supermarktketen voor 29 dollar (26,5 euro). Hij kreeg toestemming van het personeel om zijn vriendin in de winkel ten huwelijk te vragen, meldt persbureau AP.

De politie meldt dat op camerabeelden te zien is dat de man op één knie gaat en zijn 20-jarige vriendin ten huwelijk vraagt. Niet veel later is op beelden te zien dat de twee juwelen stelen uit diezelfde supermarkt.

Kort na de verloving gaan de twee naar het lokale winkelcentrum waar ze onder andere seksspeeltjes stelen uit een cadeauwinkel. Het personeel waarschuwt hierop de politie.

Slapen

De man werd niet veel later aangehouden door de politie terwijl hij aan het slapen was in het winkelcentrum. Volgens Michigan Live viel de man in slaap terwijl hij bezig was met het strikken van zijn veters.

Het koppel is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Daar zei de vrouw dat ze inderdaad gestolen waar in haar bezit had, maar dat zij niet schuldig was aan de diefstal van de juwelen en de attributen. Zij beschuldigde haar verloofde van de winkeldiefstal.

De man moest in de gevangenis blijven, de vrouw is op borgtocht vrijgelaten.

Lees meer over:

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?
Tip de redactie