Man vindt trouwring in gloednieuwe spijkerbroek

Een man uit New York die een nieuwe spijkerbroek wilde aantrekken die zijn vrouw via internet voor hem had besteld, stuitte op een opmerkelijke verrassing: in de broekzak van de nieuwe jeans bleek een trouwring te zitten.

Jean Vlahopouliotis zegt dat ze in eerste instantie vermoedde dat haar man Chris een grapje maakte, zegt ze woensdag tegen ABC News.

"Toen de broek gistermiddag binnenkwam en mijn man deze aanprobeerde, voelde hij wat om zich heen en in de broekzakken. Toen zei hij: 'O, er zit iets in mijn zak' en vervolgens haalde hij de ring tevoorschijn."

Ironisch genoeg verloor echtgenoot Chris twee jaar geleden ook zijn eigen trouwring. "We weten als geen ander hoe waardevol een ring is. We willen hem daarom ook graag bij de rechtmatige eigenaar terugbrengen", aldus Vlahopouliotis.

Vlahopouliotis bestelde de broek voor haar man via NeimanMarcus.com. Het bedrijf zegt echter geen idee te hebben hoe de ring in de broek terecht is gekomen.

Rechtmatige eigenaar

De zilveren trouwring is van het merk Benchmark en heeft een inscriptie, waaruit volgens het New Yorkse stel blijkt dat het een dierbare herinnering moet zijn voor de rechtmatige eigenaar. Die hoopt het stel zo spoedig mogelijk te vinden.

Lees meer over:

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?
Tip de redactie