Amerikaanse moeder maakt Up-kostuum voor zoontje met looprek

De moeder van een Amerikaanse peuter met een ontwikkelingsachterstand heeft met zijn looprek een halloweenkostuum gemaakt gebaseerd op de animatiefilm Up.  

Dat meldt ABC News.

De 2-jarige Angler uit Tennessee wilde ondanks zijn handicap op halloweenavond heel graag verkleed langs de deuren gaan. Daarom bedacht zijn moeder dat hij verkleed kon gaan als Carl Fredricksen, de nukkige oude hoofdpersoon uit de Pixar-film Up.

De animatiehit uit 2009 vertelt over een oude man die tienduizenden ballonnen aan zijn huis bindt en zo naar Zuid-Amerika vliegt.

Overeenkomsten

Angler had al een vest, een broek, een strikje en een bril die veel overeenkomsten vertonen met de kleding van de onconventionele held van de film. Verder heeft ze een tros ballonnen aan zijn looprekje gebonden, om de gelijkenis nog duidelijker te maken.

"We doen alles om hem niet anders te laten zijn dan andere kinderen", vertelt moeder Ashley aan ABC News. De familie zag onlangs de film Up waarna zij het idee voor Halloween kreeg. Ze weet echter niet of Angler zelf ook begrijpt op wie hij lijkt.

Video: Trailer - UP

Lees meer over:

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?
Tip de redactie