De acht maanden oude Daniel Ellingson bezorgde zijn ouders afgelopen week flink wat hoofdpijn nadat hij online per ongeluk een personenbusje had besteld voor ruim 450 euro.

Het gezin Ellingson uit Minnesota had lang gespaard voor een familievakantie naar Hawaii en was bezig het goedkoopste busje te vinden op internet.

Moeder Mandy had de baby op schoot terwijl echtgenoot Chad aan de telefoon hing met zijn ouders, die tegelijkertijd bezig waren de laagste huurprijs te vinden.

Op het moment dat de ouders aan de andere kant van de lijn een goede deal hadden gevonden, sloeg baby Daniel een paar keer op het toetsenbord van de laptop waarop zijn moeder aan het zoeken was. Hij boekte met één druk op de knop een busje.

Het bedrijf Priceline, waar de baby de bestelling had geplaatst, weigerde het aankoopbedrag terug te storten. Zij wezen het gezin op de aankoopvoorwaarden, meldt WUSA9.

Nadat het gezin hun verhaal deed op televisie ontvingen zij een mail van Priceline waarin het bedrijf stelt een eenmalige uitzondering te willen maken op de voorwaarden wegens de zeer unieke omstandigheden waarin de reservering is gedaan.