NU.nl zet de meest opmerkelijke video's van de dag voor u op een rijtje.

Relaxen met kittens

Dat ontstressen niet makkelijk is met een drukke baan in een grote stad, daar kunnen veel inwoners van Los Angeles over meepraten. Een aantal van hen wordt daarom uitgenodigd zich in een doorzichtig huisje midden in de metropool af te zonderen van de buitenwereld en te relaxen door naar een rustgevende stem te luisteren. Maar de ultieme ontspanning komt pas als er plots allemaal luikjes opengaan en er een heel nest jonge katjes in de ruimte wordt losgelaten.

Zwangere bedelaar blijkt oplichtster

Het was een bekend beeld voor veel automobilisten in San Diego. Een zwangere vrouw stond elk weekend aan de kant van de weg met haar jonge zoontje en een bord waarop ze om hulp vroeg. Menige voorbijganger gaf haar wat geld uit medeleven met haar moeilijke situatie. Maar dat dat misschien niet helemaal terecht was, werd duidelijk toen een barmhartige vrouw zag hoe de 'alleenstaande moeder' aan het eind van de dag werd opgehaald door haar vriendje - in een Mercedes-Benz.

Roeien met klunzen

Roeien is doorgaans niet één van de meest gevaarlijke sporten. Toch weten de deelnemers aan de Snowflake Regatta in Riverhead, New York een indrukwekkende hoeveelheid ongelukken te begaan. Roeiers vallen uit bootjes, peddels knallen tegen hoofden, en kano's, al zijn ze nog zo smal, botsen frontaal op elkaar. De frustratie van de toeschouwers is voelbaar.