In de Noord-Indiase stad Bareilly heeft een gekantelde, volgeladen vrachtwagen met blikjes en flesjes bier gezorgd voor een complete verkeerschaos. Omstanders maakten gretig gebruik van de gratis drank die op de weg lag.

De bestuurder en zijn broer, allebei lichtgewond, werden gered door omstanders.

Al snel nadat het nieuws over de gecrashte vrachtwagen bekend werd onder de bewoners, kwamen zij met jerrycans, mokken en plastic zakken aangesneld om deze te vullen met drank. Zelfs vanuit nabij geleden dorpen kwamen mensen aangesneld.

Binnen korte tijd waren veel bewoners dronken en ontstonden er opstootjes. De politie moest eraan te pas komen om de orde op de weg te herstellen. Jitenda Kumar was ooggetuige van de crash en vertelt aan Times of India wat hij zag: "De bestuurder verloor de controle over de vrachtwagen nadat er een fietser zomaar de weg opschoot. Door de impact van de crash belandden er allemaal dozen met blikjes en flesjes bier op straat."

"Zelfs andere weggebruikers begonnen te drinken, aangezien er in eerste instantie toch geen politie was om de boel in de gaten te houden", vertelt een andere ooggetuige.

Inspecteur Sunil Kumar Sirohi van het CB Ganj politiebureau bevestigt: "Zodra we aankwamen controleerden we de situatie en zorgden we ervoor dat de weg vrij werd gemaakt. Het onderzoek naar het incident is inmiddels gaande. De truck was onderweg van Gonda naar Meerut en we zijn nu aan het nagaan hoeveel bier de lading van de truck precies bedroeg."