Een 8-jarig jongetje is gered door een pitbull van een aanval door een zwerm bijen. De hond trok het jongetje aan zijn broekspijp weg.

Dat schrijft de Mirror.

De jongen, Jesse Cole Shaver, was dinsdag met wat vriendjes aan het spelen op een steile helling in het bos achter zijn huis, toen een van de kinderen op een rotte boomstam trapte. Uit de stam kwam een zwerm bijen tevoorschijn. 

De zwerm viel de kinderen aan, maar de meesten van hen konden snel de helling oprennen en zo ontsnappen. Shaver lukte het echter niet om weg te komen. Hij werd 24 keer gestoken.

Broekspijp

Hades, de pitbull van de jongen, was in de buurt. De hond greep de broekspijp van de jongen en trok hem de helling op. Volgens de jongen stopte de hond onderweg, zodat hij op zijn rug kon kruipen. 

Ook de zus van de jongen, de 14-jarige Jasmine, werd gestoken. Zij is allergisch voor bijensteken en moest behandeld worden met een medicijn.

Angel

Beide kinderen werden naar het ziekenhuis gebracht, waar dokters de angels van de bijen verwijderden. Twee uur later mochten ze weer naar huis.

De hond werd ook gestoken door de bijen, maar hij maakt het goed. De kinderen willen voorlopig niet meer in het bos spelen.

Bekijk beelden: