Een Amerikaanse vrouw was wanhopig toen bleek dat ze zowel haar trouwring als haar verlovingsring had verloren op het strand. Een gepensioneerde brandweerman vond de ringen echter terug.

De 41-jarige Erin Carrozzo, uit de wijk Flushing in New York, was de ringen kwijtgeraakt op het strand van het Robert Moses State park op Long Island. Ze had ze even afgedaan toen ze zich insmeerde met een zonnefactor. 

Carrozzo zocht lang in het zand, maar vond de ringen niet meer terug. Ze was erg verdrietig om het verlies van de ringen, maar grapte toch nog op Facebook dat "een of andere kerel met een metaaldetector ze nu wel zou hebben". 

Ze bleek deels gelijk te hebben, zo meldt de New York Post.  De 66-jarige gepensioneerde brandweerman Mike Logan vond twee dagen later de ringen met behulp van zijn metaaldetector. Hij plaatste een bericht over zijn vondst online, samen met een foto van een van de ringen.

Eerlijk

Toen Carrozzo de foto onder ogen kreeg, herkende ze de ring direct. Nadat ze contact opnam met Logan, kreeg ze te horen dat hij de andere ring ook had. De vrouw, die dit jaar tien jaar is getrouwd, is erg blij dat ze de ringen terugheeft.

"Het is fijn dat er eerlijke mensen zijn", zo zegt ze. "De vinder had ook iets anders kunnen doen."