Een vrouw die afgelopen week gefilmd werd toen ze in de metro van Montreal een kip plukte, zegt dat ze gewoon bezig was met de voorbereidingen voor het avondeten. 

Dat meldt de Toronto Sun.

De vrouw werd gefilmd in een coupé van de metro. Ze had een plastic tas bij zich waar een dode kip in zat en was druk bezig om de kip te plukken. Volgens medereizigers, die haar filmden, at de vrouw ook stukjes rauwe kip.

De vrouw ontkent dat echter. "Mensen roddelen te veel", zegt ze. "Ik was het avondeten aan het voorbereiden. Ik wilde thuis de kip in een grote pan doen, met uien en champignons."

Psychische klachten   

Nadat geschokte medereizigers een filmpje van de plukkende vrouw op internet hadden geplaatst, ging de politie van Montreal op zoek naar de vrouw. Ze wilden weten of ze wellicht psychische klachten had. 

Alhoewel er in Canada geen wet is die het plukken van kippen in de metro verbiedt, verklaarde de politie haar te willen aanklagen wegens het verstoren van de rust. De vrouw meldt dat ze inmiddels in de rechtbank is geweest. Ze wil echter verder geen details geven.

Bekijk beelden: