Een groep Amerikaanse tieners uit Santa Fe, New Mexico, heeft zelf de politie gebeld nadat ze aan aantal auto’s hadden beschoten met een luchtdrukpistool. Eén van de slachtoffers ging vervolgens achter de daders aan en daar werden ze bang van

Dat meldt televisiezender KOAT7 donderdag

Het groepje, in de leeftijd van 15 tot 18 jaar, reed rond in een auto en schoot met een luchtdrukpistool op auto’s die langs de kant van de weg stonden. Eén van de slachtoffers stapte vervolgens in zijn auto en ging achter de vandalen aan.

''Elke keer als wij versnellen, versnelt de auto achter ons ook en hij probeert bij ons in de buurt te blijven'', vertelde één van de tieners in paniek aan de alarmcentrale.

De politie schoot de tieners te hulp, maar arresteerde het groepje ook meteen. Ze gaven meteen toe dat ze op auto’s hadden geschoten en zijn meegenomen naar het bureau.

''Het is heel pijnlijk want ik heb hard gewerkt om deze auto af te betalen. Het is frustrerend om te weten dat ik dit nu moet gaan betalen'', aldus slachtoffer Christina Ferrero.