Een nog onbekende vrouw heeft medeweggebruikers in Leicestershire, Engeland, de stuipen op het lijf gejaagd door een boek te lezen terwijl ze met ruim 110 kilometer per uur over de snelweg M1 raasde.

De vrouw werd vastgelegd op foto's door Andrew, die niet kon geloven wat hij zag toen hij samen met een collega de blauwe Nissan Micra van de vrouw passeerde.

"We probeerden naast haar te blijven rijden, maar het was moeilijk om in de middelste baan te blijven. Ze reed niet eens op de langzame baan. We claxonneerden en ik zwaaide naar de bestuurster, maar toen ze eindelijk opkeek glimlachte ze om vervolgens te zwaaien en gewoon weer verder te gaan met waar ze mee bezig was", vertelt hij aan The Sun.

Het duo volgde de vrouw langs twee knooppunten, maar moest vervolgens afslaan. Andrew: "Mijn collega en ik zitten wel vaker op de weg, en dan zien we mensen in de auto eten of make-up opdoen, maar dit was echt ongelofelijk. Het is gevaarlijk. We moeten erachter komen wie deze mensen zijn zodat ze zich kunnen schamen."