Een affaire met een loodgieter is een vrouw uit het zuidwesten van Engeland duur komen te staan.

In 2007 kreeg Rachel Lyne loodgieter Richard Holman op bezoek voor reparatiewerkzaamheden en van het een kwam het ander.

Na een maand vol afspraakjes, ontdekte Lyne dat Holman getrouwd was. Toen diens vrouw Amanda lucht kreeg van de affaire, begonnen de pesterijen richting Lyne.

Zeven jaar lang werd de nu 48-jarige vrouw dagelijks lastiggevallen door hoerenlopers en pakketbezorgers die seksartikelen kwamen bezorgen. 

Richard en Amanda Holman, die inmiddels gescheiden zijn, kregen er geen genoeg van. Het ergste vindt Lyne dat ze door het stel op een waslijst aan sociale netwerken werd aangemeld als prostituee. Bijna dagelijks kreeg de vrouw mannen aan de deur die seks met haar wilden.

"Uiteindelijk vond ik 157 websites waarop ik werd aangeboden als hoer", zegt Lyne tegen Daily Mail.

Hond kwijt

Maar de terreur bleef niet alleen bij ongewenste hoerenlopers. Lyne kreeg ook aan de lopende band spullen opgestuurd die ze niet had besteld, raakte haar hond kwijt om die vervolgens bijna 700 kilometer verderop weer terug te vinden en werd tot overmaat van ramp de deur gewezen door haar ouders. 

Die hadden hun buik vol van de brieven die ze kregen over hun dochter waarin stond dat Lyne een drugsverslaafde was, in de seksbusiness zat en een luie uitkeringstrekker was.

Celstraf

Inmiddels is, dankzij een politieonderzoek, aangetoond dat de Holmans achter de golf van narigheid zitten. De rechter heeft ze veroordeeld tot 26 weken celstraf. Volgens Lyne is dat veel te weinig. "Ze zouden minstens zeven jaar moeten krijgen."