Bagatelle, een bistro in New York, serveert een ijsje met champagnesorbet, chocolade truffels en een diamanten ring. Het ijsje kost duizend dollar, oftewel 725 euro.

Dat schrijft de Daily Mail.

De Mauboussin Mega Sundae, zoals het ijsje genoemd is, werd gecreëerd door Sebastien Chamaret, de chefkok van de bistro. Het bestaat uit vanille ijs, chocolade truffels,  Franse macarons, roze Dom Perignon champagnesorbet, chocolade wodkasaus, brownies en slagroom. 

Het ijsje is gedecoreerd met een diamanten ring van het Franse juwelenhuis Mauboussin. De ring, die Moi Non Plus/Toi Non Plus is genoemd, kost bij de juwelier 427 euro, hetgeen mede verklaart waarom het ijsje zo duur is.

Beyoncé

Eerder lanceerde restaurant Serendipity, eveneens in New York, een ijsje van duizend dollar. Dit ijsje kwam in het Guinness Boek van Wereldrecords. Het werd echter niet geleverd met een diamant en moest 48 uur van tevoren worden besteld.

Bagatelle is een populaire bistro waar onder meer de zusjes Kardashian, Beyoncé en Jay-Z regelmatig gesignaleerd worden. De bistro heeft ook vestigingen in Los Angeles, St Tropez, Miami, St Barths, Sao Paolo en Las Vegas.