Koffieketen Starbucks heeft excuses aangeboden aan een vrouw uit de Amerikaanse staat Louisiana. Ze had geklaagd dat een Starbucks-barista met opzet satanistische tekens in haar koffieschuim had getekend.

Het voorval vond plaats in een lokaal winkelcentrum. Megan Pinion maakte een foto van de twee bekers koffie en plaatste deze op de Facebookpagina van Starbucks.

Op de foto is te zien dat op het schuim in één van de bekers met karamel een ster is getekend is.

Pinion ging er in eerste instantie vanuit dat het "gewoon een ster was zoals in het Starbucks-logo", tot ze merkte dat in het schuim van haar andere bestelling het cijfer '666' stond geschreven, ook wel het getal van de duivel.

Serieus

"Ik kan de naam van de jongeman die me hielp helaas niet geven, want ik was zo geschokt dat ik hem amper aan kon kijken", schreef Pinion bij haar bericht op Facebook. De afbeelding had al snel 1.800 likes en evenzoveel shares.

"Via social media hebben we de vrouw benaderd en onze excuses aangeboden", zegt Starbucks-woordvoerder Tom Kuhn tegen The Daily Advertiser. "We nemen de klacht zeer serieus. Het is niet duidelijk wie deze klant heeft bediend of wat voor soort drankje het was. Het ziet eruit als iets met karamel."