Een 20-jarige vrouw uit het Britse Dover dacht hevige menstruatiepijn te hebben, maar in het ziekenhuis beviel ze van een zoontje.

Dat meldt Daily Mail dinsdag.

Sophie Aldridge wist niet dat ze zwanger was en zag er zo ook niet uit. Midden in de nacht werd ze wakker met rugpijn. Samen met haar moeder ging ze naar het ziekenhuis, waar ze medicijnen en slaappillen kreeg.

Thuis aangekomen werd de pijn ondraaglijk. Met een ambulance werd Aldridge terug naar het ziekenhuis gebracht. Onderweg kreeg de vrouw tot haar schrik te horen dat ze aan het bevallen was. Op de kraamafdeling zag baby Thomas het levenslicht.

Geregeld stappen

''Ik zou die dag ongesteld worden, dus ik dacht dat het daarom pijn deed'', vertelt de kersverse moeder aan de website. "Ik weet dat sommige mensen dit dom vinden, maar ik had geen idee dat ik zwanger was.''

Aldridge paste nog in dezelfde kleding, had geen last van vreetbuien en ging geregeld stappen.

Haar vrienden en familie geloofden hun ogen niet toen Aldridge opeens met het kindje aan kwam zetten. Ze hebben haar gelukkig erg goed opgevangen. ''In zekere zin ben ik zo blij dat dit allemaal is gebeurd. Ik zou Thomas voor geen goud willen missen. Ik noem hem nu mijn kleine wondertje.''