Een 83-jarige man uit het Engelse Manchester heeft 10.000 flyers laten drukken in de hoop zijn oude geliefde terug te vinden.

Dat meldt Daily Mail maandag.

Herbert Riley ontmoette Reeni 55 jaar eerder in een danszaaltje in Stockport. Wekelijks dansten de twee samen en ze kregen een relatie die vier jaar duurde. Omdat hij haar uit het oog verloren is, heeft hij 10.000 flyers laten drukken om haar terug te vinden.

Nadat Reeni Riley voor een andere man heeft verlaten, is hij uiteindelijk met een andere vrouw getrouwd, maar die overleed na vier jaar aan leukemie. Na dertig jaar zag Riley zijn oud-geliefde in de jaren 80, werkend in een bakkerij. De voormalig ingenieur kon de moed niet bij elkaar rapen om haar aan te spreken.

Spaargeld

Tegenwoordig woont Riley in Manchester en nu wil hij er alles aan doen om Reeni nog een keer te zien. Hij wil haar namelijk al zijn spaargeld nalaten. ''We waren vier jaar samen en ik dacht oprecht dat we voor altijd samen zouden blijven. Ze was een geweldige danseres'', zegt hij tegenover de website.

Riley is na al die jaren vastbesloten om Reeni op te sporen, 'de vrouw die hij nooit vergeten is'. ''Ik heb een vriend 240 euro betaald om 10.000 flyers te laten maken om haar op te sporen. Ik heb al een aantal belletjes gehad, maar helaas zat de gouden tip daar nog niet tussen. Ik had mijn kans moeten grijpen toen ik haar in de jaren 80 zag. Ik hoop dat ik een tweede kans krijg voor ik doodga.''