De meest getatoeëerde man van Groot-Brittannië heeft duizenden euro’s aan lasersessies uitgegeven om zijn huid vrij te maken voor nieuwe tatoeages.

Dat meldt Daily Mail vrijdag.

De 34-jarige Matthew Whelan uit het Britse Birmingham zit volledig onder de tatoeages en heeft zijn eerste tattoo laten zetten op 16-jarige leeftijd. Whelan, die zelfs een tatoeage op een van zijn oogbollen heeft, vindt een aantal van zijn tatoeages niet meer van deze tijd en heeft het gevoel dat hij zich verder moet ontwikkelen.

De afgelopen twee maanden heeft Whelan zes lasersessies ondergaan. Hij heeft al tattoos op zijn hand, arm en scheen laten verwijderen. Het verwijderen kostte hem zo’n 7.250 euro.

''Eindelijk kan ik m’n huid weer zien. Mijn huid zit momenteel onder de blaren, maar dat is een goed teken. Dat betekent dat het geneest'', zegt hij tegenover de website.

Whelan kan niet wachten om zijn nieuwe tattoos te laten zetten. ''Als het aan mij lag, zou ik morgen al nieuwe tattoos hebben, maar we moeten eerst afwachten hoe de laserbehandelingen uitpakken.''