Edgar Martirosyan, de man die tijdens de uitreiking van de Oscars pizza's bezorgde, heeft van presentatrice Ellen DeGeneres een hoge fooi voor zijn bezorgdiensten ontvangen.

Martirosyan, franchisenemer van de keten Big Mama’s & Papa’s Pizzeria Hollywood, dacht aanvankelijk dat hij alleen pizza's zou bezorgen voor de mensen die tijdens de uitreiking backstage zaten. Tot de presentatrice hem vroeg met het haar mee te lopen. 

"Ellen (DeGeneres, red.) zei: 'Volg me maar'. En opeens stond ik in de zaal", zei Martirosyan daags na het Oscar-gala in de Ellen DeGeneres Show, meldt ABC. 

Samen met DeGeneres liep Martirosyan door de zaal van het Dolby Theater in Hollywood en bediende hij de belangrijkste filmsterren van dit moment.

Hoed

DeGeneres liet na het bezorgen van de pizza's een hoed rondgaan waar de sterren hun bijdrage in konden leggen. In haar eigen show vertelde DeGeneres dat ze zeshonderd dollar bij elkaar had gesprokkeld.

De presentatrice verhoogde het bedrag met vierhonderd dollar. 

Bekijk het moment:

Julia Roberts

De bezorger was het meest onder de indruk van actrice Julia Roberts.

"Ze is echt de vrouw van mijn dromen. Ik heb al haar films gekeken, het was echt een droom voor me", zei Martirosyan tijdens de show van DeGeneres.

Alles over de Oscars |