Een Amerikaanse vrouw is gearresteerd nadat ze een teddybeer aanviel met een mes. Ze was boos omdat haar vriend haar wilde verlaten voor een andere vrouw.

Carly Marra, een inwoner van Casper, in de Amerikaanse staat Wyoming, kreeg dinsdag ruzie met haar vriend Jordan Alexander, omdat hij een nieuwe vriendin had en haar wilde verlaten. De twee hebben samen een kind van zestien maanden oud. 

Alexander wilde tijdens de ruzie even het huis uit om buiten een joint te roken en zijn nieuwe vriendin een tekstbericht te sturen. Marra eiste echter dat hij binnen bleef. 

Vervolgens werd zo boos dat ze een teddybeer, die ze ooit van hem cadeau had gekregen, aanviel met een mes. Daarop sloot Alexander haar op in de badkamer en belde hij de politie.

Drugs

De vrouw werd door de politie gearresteerd. Ze wordt aangeklaagd wegens huiselijk geweld en, omdat er ook marihuana in het pand werd gevonden, voor bezit van illegale drugs. Ze is inmiddels op borgtocht vrij, maar moet binnenkort voor de rechter verschijnen, zo meldt Wyoming’s Star Tribune vrijdag.