Toen donderdag plotseling de Kerstman verscheen bij een school in Hollis, in de Amerikaanse staat New Hampshire, belde de schoolleiding meteen de politie.

De Kerstman verscheen donderdag rond tien uur ’s ochtends bij de school, tikte op de ramen en wuifde naar de kinderen. De schoolleiding vertrouwde het niet en waarschuwde meteen de politie.

Toen de politie arriveerde was de Kerstman alweer verdwenen. Uit voorzorg werden de kinderen binnen gehouden tijdens de pauze. Tevens weren de ouders van de leerlingen en alle scholen in de buurt gewaarschuwd. 

Rond half een nam de Kerstman contact op met de politie. Hij identificeerde zich en vertelde dat hij de kinderen alleen maar wilde verrassen. Hij dacht dat ze het leuk zouden vinden om de Kerstman te zien. De Kerstman wordt niet aangeklaagd, zo meldt de Nashua Telegraph.

Gebouw

De school gaat extra veiligheidsmaatregelen nemen omdat de Kerstman zomaar het gebouw in kon lopen. De leiding was niet op de hoogte gebracht toen de Kerstman op het schoolterrein liep.