Toen de 22-jarige Keith Ray Howell een winkel overviel, verloor hij zijn portefeuille, waar onder meer zijn identiteitskaart in zat. Daardoor had de politie hem snel te pakken.

Nadat de Quick King in Ocala, in de Amerikaanse staat Florida, was overvallen door twee gemaskerde mannen, vond de politie in een steeg achter de winkel de portefeuille met daarin het identiteitsbewijs van Howell.  

Woensdagnacht werd Howell aangehouden toen hij in een auto zonder licht reed. Zijn rijbewijs bleek verlopen te zijn. De politie legde al snel de link met de overval en het gevonden identiteitsbewijs en arresteerde hem.  

Hij wordt aangeklaagd wegens het rijden zonder rijbewijs, het in het bezit hebben van marihuana en het plegen van een overval met en vuurwapen. De politie zoekt nu uit of Howell betrokken is bij een serie overvallen in de omgeving.

Marihuana

Een van zijn passagiers, de 27-jarige Timothy Reid, bleek ook in het bezit te zijn van marihuana en werd eveneens gearresteerd. De 23-jarige Zachary Travis Jackson, met wie Howell de overval op Quick King pleegde, is inmiddels ook opgepakt, zo meldt de Ocala Star Banner.