Het stadsbestuur van Milaan heeft de vergunning voor een kerstboom die is versierd met diverse seksspeeltjes weer ingetrokken. De boom moet weggehaald worden.

Norma Rossetti, de eigenaar van een website voor erotische artikelen, zegt dat ze vierduizend euro heeft betaald voor een vergunning om de boom op straat te plaatsen.

Het stadsbestuur heeft de vergunning nu echter ingetrokken en eist dat Rossetti de boom zo snel mogelijk verwijdert. Dat meldt UPI

Rossetti zegt de boom binnen twintig dagen te zullen verwijderen. Inmiddels is ze een campagne begonnen om het stadsbestuur op andere gedachten te brengen.

De vrouw stelt dat de boom te zien moet zijn in Milaan omdat de stad een grote naam heeft op het gebied van creativiteit en design. "Onze producten zijn ook design", zo zegt ze.

Vibrator

Carlo Fidanza, een lid van het Europees Parlement voor de rechtse FDL, beschuldigt het stadsbestuur van hypocrisie. "Ze zijn voor het homohuwelijk en andere morele afwijkingen en nu gaan ze moeilijk doen over een vibrator en een paar handboeien", zo stelt Fidanza verontwaardigd.