Een Amerikaanse passagier die tijdens zijn vlucht in slaap was gevallen, keek vreemd op toen hij wakker werd. Het vliegtuig waarin hij zat, stond op dat moment al in een hangar geparkeerd.

Tom Wagner vloog van Louisiana naar Californië om bij zijn zus op bezoek te gaan. Het vliegtuig zou onderweg een korte stop maken in Texas. 

Toen Wagner na een dutje ontwaakte, bleek dat hij ineens helemaal alleen in het vliegtuig zat (foto). Alle lichten waren uit en de deuren zaten op slot.

Het toestel bleek inmiddels te zijn geland in Houston en naar een hangar te zijn gereden. De andere passagiers en het personeel waren kennelijk vergeten om Wagner na de landing wakker te maken.

Vriendin

Wagner dacht dat hij droomde en belde in paniek zijn vriendin Debbie op. Die geloofde hem in eerste instantie niet en dacht dat hij een grapje maakte, zo meldt ABC 13

Na enig aandringen lichtte ze toch maar luchtvaartmaatschappij ExpressJet in. Ruim een half uur later werd Wagner uit het vliegtuig bevrijd. 

Excuses

De luchtvaartmaatschappij onderzoekt het incident en biedt excuses aan voor het ongemak. Wagner miste zijn aansluitende vlucht, maar werd later alsnog naar Californië gebracht.

Hij mocht gratis overnachten in een hotel en kreeg een tegoedbon van omgerekend 180 euro. Toch is hij woedend over het incident. "Wat nou als ik een hartaanval had gekregen?"