Een man uit de Amerikaanse staat Georgia heeft een boete van omgerekend 37.500 euro gekregen, omdat hij nooit met zijn verloofde in het huwelijksbootje is gestapt.

Christopher Ned Kelley en Melissa Cooper uit de stad Atlanta hadden meer dan tien jaar een relatie, woonden samen en kregen samen een kind.

Kelley gaf Cooper ook een verlovingsring ter waarde van zo'n 7000 euro en zij zegde haar baan op om voor hun kindje te zorgen.

Kelley bleek haar niet trouw te zijn en nadat hij haar voor de tweede keer had bedrogen, zette Cooper hem het huis uit. Daarna klaagde ze hem aan voor fraude en 'het verbreken van de belofte om te trouwen', meldt WSBTV.

De man beweerde in de rechtszaal dat hij nooit de intentie heeft gehad met Cooper te trouwen. "Ik ben zelf nooit over trouwen begonnen, afgezien van het geven van de ring. Ik heb nooit letterlijk 'wil je met me trouwen?' gezegd."

Niet overtuigd

De rechter vond zijn verweer niet overtuigend en stelde Cooper in het gelijk. Kelley moet opdraaien voor de proceskosten en een schadevergoeding betalen.