Een Amerikaanse vrouw is woensdag gearresteerd omdat ze topless knipbeurten aanbood. Haar ontblote borsten waren niet het probleem, maar wel het feit dat de vrouw geen vergunning had om te knippen.

De 46-jarige Suzette Hall uit Longmont, in de Amerikaanse staat Colorado, maakte op internet reclame voor haar eenmanszaak. Ze bood haar klanten topless knipbeurten aan voor 45 dollar (33 euro) per stuk.  

Haar voormalige zakenpartner, een alleenstaande moeder met wie Hall in eerste instantie de kapperszaak uitbaatte, was degene die de politie waarschuwde. De vrouw was afgehaakt toen Hall voorstelde om de klanten met ontblote borsten van dienst te zijn. 

De vrouw vond dat noch veilig, noch fatsoenlijk, zo meldt de Longmont Times-Call. Bovendien vond ze gebruikte condooms in de prullenbak, waarop Hall haar vertelde ook tegen betaling seks met de mannelijke klandizie te hebben. Ze bezocht de mannen desgewenst ook aan huis.

Naaktvergunning

Hall werd uiteindelijk gearresteerd omdat ze helemaal geen vergunning had om als kapper te werken. Volgens haar ex-man had de vrouw een speciale 'naaktvergunning voor kappers' aangevraagd, maar die blijkt niet te bestaan.