Een kroeg in het Britse Swansea heeft tijdelijk het naambord op de gevel veranderd. Op het bord stond te lezen dat een vrouw van haar vreemdgaande man wil scheiden.

Dat meldt Daily Mail dinsdag.

Op het bord (foto) van café Noah's Yard stond afgelopen weekend de boodschap: 'Paul.. Ik ga van je scheiden'. Even later verscheen een tweede mededeling. 'De hond blijft bij mij'.

"Ik was woedend en overstuur", vertelt de anonieme vrouw. "Ik wilde dat iedereen het bord kon zien. Toen ik ontdekte dat hij me bedroog, voelde ik vanalles. Maar ik was vooral boos en wilde dat hij zou boeten voor zijn daden. We zijn al jaren getrouwd, dus het is jammer dat het zo moet eindigen." De vrouw stuurde Paul een berichtje om hem op het bord te wijzen.

Noah's Yard doet wel vaker opmerkelijke dingen met het bord. Zo staat er geregeld een aanmoedigende tekst voor het rugbyteam van Wales op en heeft er ooit iemand haar man mee ten huwelijk gevraagd, meldt de website. Eigenaar Noah Redfern sluit niet uit dat er in de toekomst vaker scheidingen worden aangekondigd op het bord.