Grootste Zweedse seksfeest ooit gaat door

Het stadje Norrköping is in de ban van een enorm swingersfeest dat dit weekend wordt gehouden. De organisator is zelfs bedreigd.

Het seksfeest wordt georganiseerd door Adam & Eva; een speciale club voor swingers in Zweden. De club heeft een theater in de stad afgehuurd voor hun feest maar dat is de inwoners in het verkeerde keelgat geschoten.

De organisator noemt de onrust onzin. "Bovendien is ons feest goed voor de lokale economie", zegt hij tegen de plaatselijke krant Norrköpings Tidning. Er zijn volgens hem 150 extra hotelboekingen gemaakt door de swingers.

Het is dit weekend ook al drukker dan normaal in de stad omdat de partij van premier Fredrik Reinfeldt er een congres houdt.

Beveiliging

De swingersparty wordt het grootste seksevenement tot nu toe in Zweden. Zo'n driehonderd mensen hebben een kaartje, terwijl ruim het dubbele aantal mensen wilde meedoen. Een kaartje voor het feest kost 75 euro.

De organisator hoopt dat de swingers zonder zorgen kunnen vrijen. Hij heeft extra beveiligers ingehuurd om demonstranten te verjagen.

Lees meer over:

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?
Tip de redactie