Een Amerikaanse vrouw kreeg bij een benzinestation ruzie met een andere vrouw. Ze vroeg haar 12-jarige dochter om de vrouw een klap te geven.

Randa St. Cyr uit Ford Lauderdale, in de Amerikaanse staat Florida, stond te tanken in een plaatselijk benzinestation toen de 33-jarige Quacheena Juett haar vanuit haar auto toeschreeuwde dat ze haar wagen moest verplaatsen.

St. Cyr zei tegen Juett dat ze even moest wachten tot ze klaar was met tanken. Daarop kwamen Juett en haar 12-jarige dochter uit hun auto. Juett zei tegen haar dochter dat ze de zaak met St. Cyr moest 'regelen', waarop het meisje St. Cyr een vuistslag in het gezicht gaf. 

Toen St. Cyr de politie wilde bellen, trok Juett haar telefoon uit haar handen, sprong in haar auto en reed samen met haar dochter weg.

Camera

Een werknemer van het benzinestation had het hele incident echter gezien. Daarnaast was het gebeuren ook opgenomen op een beveiligingscamera. Door middel van de GPS op de gestolen telefoon wist de politie moeder en dochter snel op te sporen. 

Juett moest vrijdag voor de rechter verschijnen. Ze ontkent alles. Voorlopig zit ze nog vast, zo meldt NBC Miami.

Bekijk beelden: