Amerikaanse medewerkers Subway ontslagen na penis op broodje

Broodjesketen Subway heeft twee medewerkers van een filiaal in het Amerikaanse Columbus op straat gezet. Een legde zijn penis op een sandwich, de ander vroor onder werktijd zijn urine in.

Dat schrijft Huffington Post maandag.

De mannen zetten onder de naam weedpriest meerdere foto’s van het incident op Instagram. Ze voorzagen de posts van de teksten 'Vandaag op werk heb ik mijn pis bevroren' en 'Mijn naam is @ianjett en ik ben vandaag jullie broodjes-kunstenaar'.

Een anonieme tipgever kwam de foto's tegen en lichtte het weblog in. Tegenover de site ontkent Jett dat hij zijn piemel tijdens het werk op een broodje heeft gelegd.

"Ik zou zoiets nooit op de werkvloer doen, die foto is thuis genomen", zegt hij. "Het was gewoon een grapje." Zijn werkgever kon er niet om lachen en greep meteen in.

"Wij tolereren dit soort acties niet en het bewuste filiaal heeft de twee betrokken medewerkers direct ontslagen", laat Subway weten in een verklaring. De persoon die de website op de foto's wees, kan zich helemaal in dat besluit vinden. "Het was een stomme actie. Ik ben niet rancuneus, maar er moest echt iets gebeuren. Dit is walgelijk."

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?

NUwerk

Tip de redactie