Een man uit Alice Springs in Australië verkocht marihuana via zijn Facebookpagina en plaatste tevens foto’s van de stapels geld die hij had verdiend met zijn drugshandel.

De politie van Alice Springs, een stad in het Noordelijk Territorium in Australië, werd eind juni geattendeerd op de Facebookpagina van de 25-jarige man.

De man had foto’s geplaatst van zakjes marihuana en een foto van zijn baby die was bedekt met bankbiljetten. Ook een foto van zijn cavia met een briefje van 50 dollar op zijn rug werd door de man gepost, evenals een foto van een zelfgemaakte waterpijp, bedoeld om marihuana te roken.

Ook deed hij oproepen waarin hij vroeg of er nog mensen marihuana nodig hadden. Meerdere vrienden van de man hadden op zijn berichten gereageerd, veelal met het advies ze te verwijderen. Dat weigerde de man echter.

Waterpijp

De politie is de zaak inmiddels aan het onderzoeken. De man ontkent uiteraard dat hij drugs verkoopt. 

Hij zegt dat de foto’s van de zakjes marihuana niet door hem zijn geplaatst, maar afkomstig zijn van de mobiele telefoon van een vriend. De foto van de waterpijp zou drie jaar oud zijn en zijn gemaakt in het huis van zijn moeder. De pijp was alleen bedoelt om tabak te roken.

De oproepjes waarin hij drugs te koop aanbood waren eveneens een grap volgens de man. Hij zei zich te vervelen en benieuwd te zijn hoe mensen zouden reageren, zo meldt NT News.