De 45-jarige Julia Caples uit het Amerikaanse Wilkes Barre drinkt met enige regelmaat mensenbloed. De moeder van twee denkt dat het gezond is.

Al meer dan dertig jaar drinkt de vrouw menselijk bloed, vaak zo'n anderhalve liter per maand. Ze ontmoet haar donoren in een lokale curiosawinkel en neemt ze mee naar huis. Op foto's [let op: mogelijk schokkend] is te zien hoe Caples de nek van haar gast bewerkt met een mes, voordat ze bloed drinkt uit de wond. 

Caples gelooft dat haar hobby haar jong en vitaal houdt. Ze neemt graag een voorbeeld aan vampieren in films als Twilight: ''Ik voel me heel goed als ik me tegoed doe aan het bloed van anderen. Ik weet dat wetenschappers zeggen dat er geen voedingswaarde in bloed zit, maar die hebben we gewoon nog niet ontdekt. Ik voel me prachtig als ik regelmatig een slok neem.''

Caples' man, Donald, deed voorheen mee met het ritueel van zijn vrouw, maar hun kinderen van 11 en 24 jaar vroegen hem ermee te stoppen, laat The Sun weten.

Het huis van het gezin Caples is volledig in stijl inricht. De woning is gedecoreerd met levensgrote doodskisten, zwarte raven en enge poppen. De moeder is zich bewust van de risico’s van haar hobby: ''Ik ontmoet elke donor persoonlijk, waarna die zich laat testen op AIDS, HIV en virussen.''