Een 71-jarige Amerikaan ging vrijdag compleet door het lint nadat een vrouw haar auto op zijn oprit parkeerde. Toen de politie arriveerde om de boel te sussen werd de man nog agressiever en gooide hij zijn kunstgebit naar de agenten.

Dat meldt WPXI-TV dinsdag.

William Moody werd boos nadat een vrouw haar auto op zijn oprit parkeerde om eerste hulp te verlenen aan de slachtoffers van een ongeluk. Moody wilde met zijn vrouw uit eten te gaan en werd woedend omdat hij ingesloten was.

Terwijl de agenten de agressieve Moody probeerden te arresteren, deed de bejaarde man net alsof hij een hartaanval kreeg. Toen een agent vervolgens de handboeien afdeed begon Moody wild om zich heen te slaan.

Uiteindelijk slaagden de agenten er toch in om de man mee te nemen naar het bureau. Op het poilitiebureau was Moody nog altijd boos. Hij bleef doorgaan met vechten en gooide zelfs zijn kunstgebit naar de agenten.

Na enige tijd op het bureau te hebben doorgebracht, mocht de man weer naar huis. Binnenkort moet hij zich melden in de rechtbank.