De Amerikaan Heath Campbell mag zijn jongste zoontje - Heinrich Hons - al een paar maanden niet meer zien.  De neo-Nazi stapt nu naar de rechter, omdat hij vindt als vader het recht te hebben zijn kind te zien.

Heath, een veertiger uit New Jersey, stelt dat er geen sprake is geweest van geweld en heeft dat maandag uit mogen leggen in de rechtbank. Of de kleding van de overtuigde neo-Nazi zijn zaak goed heeft gedaan, is zeer de vraag.

Volgens NBC10 verscheen Heath verkleed als Hitler voor de dienstdoende rechters. Hij droeg een Nazi-uniform met bijpassend snorretje. 

Voor de camera's van de Amerikaanse zender bestreed Campbell voorafgaand aan de rechtszaak dat hij een slechte vader is. "Ik houd van mijn kinderen en ik wil weer vader zijn. Dat zal ik de rechter wel even gaan vertellen."

Op de vraag of hij niet bang was dat zijn outfit de beeldvorming nogal zou beïnvloeden, antwoordde hij: "Als het goede rechters zijn, kijken ze daar niet naar. Het gaat om hoe ik van binnen ben." Om zijn verhaal kracht bij te zetten kwam de voorzitster van de Nazi-vereniging 'Hitler's Order' ook mee. Deze dame was gekleed in het wit met hier en daar een hakenkruis.

Hoe de zaak is afgelopen, is nog niet bekend, maar de kans is groot dat Campbell zijn 2-jarige zoontje helemaal niet meer mag zien. Overigens zitten ook zijn andere drie kinderen in een pleeggezin, omdat de vader zijn kinderen zou hebben mishandeld. Zij hebben de namen Adolf Hitler, Honzlynn Jeannie en JoyceLynn Aryan Nation gekregen.