Een broer en zus uit Citra, in de Amerikaanse staat Florida, zijn donderdagnacht opgepakt met een auto vol chips. Ze hadden de chips gestolen bij een distributiecentrum in de buurt.

Een vrachtwagenchauffeur die voor het Frito-Lay distributiecentrum werkt had de auto gezien in de buurt van het terrein en waarschuwde de plaatselijke sheriff. 

Een assistent van de sheriff zag de auto en hield hem aan. In de auto bleken honderden zakken chips en andere snacks te liggen, afkomstig uit het distributiecentrum.

Snacks

De bestuurder van de auto, Darren Hagerman (25), verklaarde dat hij de snacks samen met zijn zus Jessica Huggard (22), uit een afvalcontainer achter het distributiecentrum had gehaald met de bedoeling ze te verkopen.

Hagerman bleek in het bezit te zijn van een sleutel waarmee hij op het terrein kon komen. De manager van het bedrijf vermoedt dat de sleutel ooit per ongeluk in het hek is blijven zitten.

Wegjagen

Medewerkers van het centrum zeggen dat ze Hagerman al jaren regelmatig wegjagen van het terrein maar dat hij steeds terugkomt. Broer en zus zitten nu vast op beschuldiging van inbraak en diefstal, zo meldt WFTV.