Een Amerikaanse vrouw, die dronken aan het paardrijden was, werd door de politie naar huis gestuurd. Korte tijd later reed ze rond in haar auto, waarna ze gearresteerd werd.

De 43-jarige Dawnalee Ellis-Peterson reed op de ochtend van 29 april stomdronken op een paard door haar woonplaats Billings, in de Amerikaanse staat Montana. De politie hield haar aan en adviseerde haar huiswaarts te keren.

Korte tijd later belde een buurman van de vrouw naar de politie met de mededeling dat de vrouw was weggereden in haar auto. De politie wist haar te lokaliseren en arresteerde haar.

Rijbewijs

Vrijdag moest de vrouw voor de rechter verschijnen, zo meldt de Billings Gazette. Ze werd beschuldigd van dronken achter het stuur zitten en van autorijden zonder rijbewijs en verzekering. De vrouw ontkent schuldig te zijn. 

Het is echter niet de eerste keer dat Ellis-Peterson in de problemen komt door haar drankgebruik. Ze werd in 1993, 1997 en 2007 ook al veroordeeld voor dronken achter het stuur zitten. In 2004 werd ze gearresteerd omdat ze halfnaakt aan het paardrijden was met een fles drank in de hand.