Donderdag 26 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Brit duwt caravan van ex om met tractor

De Engelsman Alexander Brown krijgt mogelijk zes jaar gevangenisstraf omdat hij een caravan, met zijn ex-vriendin erin, met een tractor omver heeft geduwd.

Carolyn Picton sliep op het moment van de aanval in haar caravan in het Beacon Cottage Farm Touring Park in St. Agnes, in het zuiden van Engeland.

De in razernij ontstoken Brown stak de banden van de auto van zijn ex lek. Hij wordt veroordeeld voor meerdere geweldsdelicten.

Zijn voormalige partner, met wie Brown een half jaar samen was, overleefde de aanval zonder ernstige verwondingen. De 33-jarige man, die al meerdere keren vrouwen heeft aangevallen, is kort na zijn actie opgepakt.

Dat schrijft SWNS. Deze week moest hij in de rechtbank verschijnen. Volgens de rechter is Brown 'een gevaar voor vrouwen'.

Drank

De relatie tussen de twee ging in januari 2012 uit. Daarna raakte Brown aan de drank en begon zijn ex lastig te vallen, tot de fatale nacht in oktober.

Picton zegt dat het een wonder is dat ze niet gewond is geraakt. ''Het was doodeng. Ik had wel dood kunnen zijn, of in een rolstoel kunnen eindigen.''

Aanbevolen artikelen