Een vreemde serie foto's van twee naakte mensen die in Peking over een weg rennen, hebben voor ophef gezorgd in China. De beelden zijn inmiddels een internethit in het land.

Op de foto’s is een naakte man te zien die met een sekspop in zijn handen door de straten van Peking rent. Achter hem loopt een naakte vrouw die hem lijkt te achtervolgen. 

Volgens de South China Morning Post zijn de beelden een grote hit op de Chinese sociale media, maar niemand weet wat er precies aan de hand is. Het is onduidelijk wie de personen zijn en of de foto’s in scène zijn gezet.

Er wordt gespeculeerd dat het om een publiciteitsstunt gaat, maar het is onduidelijk voor welk merk. "Het lijkt op een echte variant van Temple Run', schreef een Chinese blogger volgens de Post. Hiermee wordt gedoeld op een populair computerspel waarbij de hoofdpersoon met een beeldje wegrent voor monsters.

Veel Chinezen geloven echter dat het iets anders moet zijn, want een naakte vrouw is moeilijk in verband te brengen met een monster.