AMSTERDAM - De huwelijksreis van de 25-jarige Louise Blair verliep anders dan ze had gepland. Haar man, Kris Jarrett (30) ging de eerste dag op Ibiza al vreemd met de 22-jarige Charlotte Towning.

De schoonheidspecialiste uit het Britse Paisley had al zeven jaren een relatie met Jarrett, zo schrijft The Sun. Ze hebben samen een dochter van vijf jaar oud. Het gelukkige koppel besloot te trouwen en boekten een huwelijksreis van 2300 euro naar San Antonio in Ibiza.

Daar liep het echter anders dan gepland. Na nog geen dag ontmoette Jarrett in het hotel een aantal mensen, waaronder Charlotte Towning. Hij stelde voor om met z’n allen een drankje te drinken. De volgende ochtend werd Blair alleen wakker. Haar man zei later dat hij was gaan zwemmen en toen Towning tegenkwam.

Een dag later ging de hele groep uit eten. Blair en haar man kregen ruzie tijdens het diner. Later werd ze weer alleen wakker.

Handdoek

Daarop toog ze naar de kamer van Towning, waar ze de bewoonster en haar man aantrof. Towning droeg alleen een handdoek, Jarrett was in zijn onderbroek. Jarrett gaf direct toe dat hij seks had gehad met Towning en verklaarde dat hij niet van zijn vrouw hield en een scheiding wilde.

"Het ging al niet goed tussen Louise en mij", zo verklaarde Jarrett later. "Ik heb zeven jaar naar haar gezeur moeten luisteren. Tijdens de huwelijksreis ontmoette ik Charlotte en met haar ben ik gelukkig."

Blair verbleef de rest van de reis bij een vriendin. Het koppel is inmiddels aan het scheiden.