Dinsdag 5 juli 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Engelse sleutel,

Vrouw mishandelt vriend na slechte seks

AMSTERDAM - Een vrouw uit de Amerikaanse staat Florida, is door de politie gearresteerd omdat ze haar vriend mishandelde. Ze was kwaad omdat hij eerder klaarkwam dan zij tijdens een vrijpartij.
Door: NU.nl/Hans Blommaert

Jennie Scott (50) werd woedend op Jilberto Deleon, haar 32-jarige minnaar met wie ze sinds vijf jaar een relatie heeft, omdat hij tijdens een partijtje wederzijdse orale seks eerder klaarkwam en haar niet verder wilde plezieren. Ze vloog hem schreeuwend aan en sloeg en stompte hem, zo meldt The Smoking Gun.

Engelse sleutel

De politie van Palmetto, in Manatee County, Florida, werd gealarmeerd door een getuige die het tweetal hoorde vechten in het huis van Deleon. Volgens de getuige ging Scott haar minnaar ook te lijf met een stok en dreigde ze hem te slaan met een Engelse sleutel.

Traangas

Toegesnelde agenten constateerden dat de vrouw extreem dronken was en probeerden haar de arresteren. Scott vocht met de agenten, maar werd uiteindelijk overmeesterd en opgesloten in een politiewagen, waarna ze een ruit van de wagen intrapte. Pas toen de agenten dreigden met traangas, kalmeerde ze enigszins.

De vrouw gaf tijdens verhoor toe dat ze al de hele dag kwaad was op haar vriend, omdat ze hem door de telefoon seks met een andere vrouw hoorde hebben. ’s Avonds escaleerde de ruzie tijdens de teleurstellende vrijpartij.

Aanbevolen artikelen