Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Bruidstaart

Bruidspaar bekostigt trouwerij met spaarpunten

AMSTERDAM - Een bruidspaar uit Worcestershire, Engeland heeft de trouwerij betaald met 40.000 spaarpunten.

Dat meldt Daily Mail.

Maggie en Mike Davies deden er achttien maanden over om de 40.000 punten bij elkaar te sprokkelen. Er wordt geschat dat het stel hiervoor 20.000 pond uit heeft gegeven.

Zelf denkt de bruidegom dat dit bedrag veel lager ligt. "We hebben absoluut geen 20.000 pond uitgegeven. Het is eerder de helft, misschien zelfs een kwart", zegt Mike.

Punten

De twee gaven hun punten uit bij Nectar, een bedrijf dat spaarpunten omzet in goederen. Zo konden meneer en mevrouw Davies hun bruiloftsgasten trakteren op sandwiches, quiches, worstenbroodjes en toetjes.

Maggie: "Het eten ging er goed in. We hebben alles bij supermarkt Sainsbury's kunnen halen door de punten. Behalve de gateau. Dat toetje zat niet in het assortiment."

Sainsbury's

Het stel leerde elkaar kennen bij Sainsbury's, waar ze allebei werken. De meeste punten hebben ze via deze supermarkt gespaard. "Zonder deze punten zouden we het erg krap hebben gehad", zegt Maggie.

Niet alleen de spaarpunten hebben bijgedragen aan de bruiloft, ook hebben collega’s van het koppel eten meegenomen en heeft hun baas de huwelijkstaart gegeven.

"Onze grote dag was nu perfect. Mooier dan ik me ooit voor had kunnen stellen", zegt Maggie tegen de Britse tabloid.


Lees meer over:

bruiloft

Aanbevolen artikelen