AMSTERDAM - De Braziliaanse studente Catarina Migliorini heeft haar ontmaagding online geveild voor een goed doel. Een Japanner heeft er 600.000 euro voor betaald.

Dat meldt NY Daily News woensdag.

De 20-jarige vrouw veilde haar maagdelijkheid online en na heftige strijd om het hoogste bod tussen onder andere een man uit India en een kerel uit Amerika, is een Japanner genaamd Natsu als winnaar uit de bus gekomen. In totaal deden er vijftien mannen mee.

Film
De veiling was een initiatief van een Australische documentairemaker. Hij gaat een film maken van de ontmaagding.

Migliorini kwam twee jaar geleden een oproep tegen van de productiemaatschappij. "Ik zie het als iets puur zakelijks. Ik heb de kans om te reizen, deel uit te maken van een film en verdien er ook nog wat aan."

Romantisch
De vrouw wil een groot deel van het geld gebruiken om huizen te bouwen voor arme Brazilianen, schrijft de site. "Ik ben romantisch en geloof in de liefde, maar dit geld zal een groot verschil maken in het gebied waar ik vandaan kom."

De seks zelf zal niet gefilmd worden, maar Catarina wordt zal wel worden ondervraagd voor en na haar ontmaagding. De man die haar heeft 'gekocht' zal anoniem blijven.

Voor de documentaire werd ook de maagdelijkheid van een jongen genaamd Alexander geveild. Hij bracht een schamele 2300 euro op.