AMSTERDAM - De 75-jarige Gary Norton wil graag weer als man door het leven. Hij liet zich 23 jaar geleden ombouwen tot vrouw, maar wil nu zijn penis terug.

Gary voelt zich niet aangetrokken tot mannen en wil weer naar bed kunnen met een vrouw. Helaas weigert zijn verzekeraar de hersteloperatie te vergoeden, schrijft The Sun zondag.

De Brit heeft wel geprobeerd om als vrouw door het leven te gaan met behulp van make-up en manicures. Ook had hij affaires met mannen, maar die liepen op niets uit, vertelt hij aan het tabloid.

"De operatie heeft me in feite lesbisch gemaakt. Ik ga weleens uit met vrouwen, maar het eindigt altijd zodra ze erachter komen dat ik het lichaam van een vrouw heb. Mijn leven is een nachtmerrie."

Grootste fout

Na zijn operatie ging Gary 23 jaar lang door het leven als Gillian. Hij dacht dat hij een vrouw wilde zijn, omdat hij ervan genoot om de kleding van zijn vrouw te dragen. Nu noemt hij de beslissing de grootste fout van zijn leven.

Hij is gestopt met het slikken van hormonen en staat op de wachtlijst om zijn borsten te laten verwijderen, maar hij zal pas echt gelukkig zijn als hij weer een penis heeft.