LONDEN - Een Amerikaans bedrijf verhuurt Pippa Middleton. Maar Pippa zelf weet nergens van.

Zo meldt de Daily Star.

Volgens het bedrijf, Celebrity Talent Promotions, is Pippa beschikbaar voor toespraken, lezingen, openingen van winkels en het uitdelen van handtekeningen.

Een medewerker van de Daily Star nam de proef op de som en belde het bedrijf om Middleton te boeken voor een evenement in Los Angeles. Voor twee uurtjes moet de medewerker een bedrag afrekenen tussen de 77.000 en 116.000 euro.

Prins William

Maar volgens Celebrity Talent Promotions kan het bedrag nog veel hoger worden. "Ze is nu heel populair vanwege het huwelijk van haar zus en prins William. Ze staat dus heel dichtbij de koninklijke familie, daarom moeten we ook rekening houden met haar veiligheid, dat brengt meer kosten met zich mee", vertelt de medewerker van het bedrijf.

Daarnaast moet er ook betaald worden voor twee of drie eersteklas vliegtickets vanuit Londen en voor overnachtingen in een vijfsterrenhotel. "Als je me alle details mailt over het evenement dan zullen wij dat naar Pippa doorsturen", laat het bedrijf tot slot weten.

Maar een telefoontje met de woordvoerder van Middleton is genoeg om te ontdekken dat de zus van Kate helemaal niks weet van dit bedrijf. "Dit bedrijf spreekt niet uit naam van Pippa. We zullen contact met hen zoeken om het hierover te hebben."