Dinsdag 24 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

FBI bericht over aliens

AMSTERDAM – De FBI heeft een memo vrijgegeven waarin staat dat er in 1947 aliens zouden zijn geland bij de Amerikaanse plaats Roswell. Uit de meer dan 60 jaar oude documenten wordt duidelijk dat bij de veiligheidsdienst een melding van drie neergestorte UFO’s binnenkwam, met daarin de lichamen van mogelijke aliens.
Door NU.nl

“De objecten hebben een ronde vorm met een verhoogd centrum, met een diameter van ongeveer 15 meter”, zo is te lezen in het document van de FBI-agent Guy Hottel.

“In ieder object lagen drie lichamen met een menselijke vorm, maar slechts 90 centimeter lang, gekleed in een metaalachtig doek met fijne textuur. Ieder lichaam was ingezwachteld op een manier die wordt gebruikt bij de pakken van piloten die op hoge snelheid vliegen en testpiloten.”

De publicatie van het document is geen bevestiging voor de vondst van de aliens. Met het document wordt alleen duidelijk dat de geruchten bij de FBI zijn gedocumenteerd. Uit het document blijkt dat de FBI-agent de zaak niet verder onderzocht.

Al jarenlang gaan er geruchten over aliens die in de buurt van Roswell zijn gevonden. Het is voor het eerst dat de FBI informatie vrijgeeft omtrent te geruchten.
 

Aanbevolen artikelen