AMSTERDAM – Een Chinese boer heeft volgens Britse doktoren de grootste mannenborsten ter wereld. Guo Feng (53) is de wanhoop nabij.

De boer kan met de enorme voorgevel het werk op het land nauwelijks bijhouden, aldus The Sun zaterdag. Bovendien moet hij altijd een grote jas dragen als hij aan de slag gaat, ook al het warm is, omdat buren van Guo Feng anders naar zijn borsten komen staren.

Inmiddels is Feng dan ook naarstig op zoek naar een oplossing voor zijn opvallende probleem. Dat blijkt echter zo makkelijk nog niet.

Groeien

"Mijn borsten begonnen ongeveer tien jaar geleden te groeien, maar toen zocht ik er nog niet veel achter. De laatste jaren is het echter ondragelijk geworden", vertelt hij aan de tabloid. "Sindsdien ga ik van ziekenhuis naar ziekenhuis, maar niemand kan me helpen."

Feng spendeerde naar eigen zeggen al zijn geld aan de medische onderzoeken, maar van een oplossing lijkt vooralsnog geen sprake. Feng: "Mijn borsten zijn zelfs groter dan ooit."

"Soms denk ik zelfs dat doktoren me niet willen helpen omdat ze me een medische curiositeit vinden", aldus de wanhopige patiënt.

Afwijkend

Doktoren lijken inderdaad een fascinatie te hebben voor het afwijkende lichaam. Dokter Zhang Lilan (Jinan Chest Hospital, Beijing) heeft althans nog nooit zoiets gezien. “De man is in elk opzicht een uitzondering met zijn enorme borsten”, aldus de expert.

Toch lijkt dit niet de reden waarom Feng niet onder het mes kan. "We hebben ons afgevraagd of het om een vergiftiging ging, maar dat was het niet. Ook genetisch is er niets aan de hand en kanker is inmiddels ook uitgesloten." Het lijkt op ‘gewoon’ vetweefsel, maar zolang er nog onduidelijkheid is, willen de doktoren niet opereren.

Guo Feng heeft inmiddels echter aangegeven bereid te zijn het mes zelf ter hand te nemen als niemand hem wil helpen.

Foto's.