AMSTERDAM - Een Amerikaanse vrouw, woonachtig in Florida, heeft een botsing veroorzaakt omdat zij haar bikinilijn zat bij te werken terwijl ze autoreed. De vrouw en haar bijrijder raakten hierbij lichtgewond.

Megan Mariah Barnes, de vrouw in kwestie, wilde haar bikinilijn bijwerken terwijl ze onderweg was naar haar vriend. Haar ex-man zat op dat moment naast haar in de passagiersstoel en bekommerde zich over het stuur.

Toen de pick-up Chevrolet voor haar afremde om een bocht te maken was Barnes niet meer in staat op tijd te stoppen en botste ze tegen de auto.

Stoel

Na de botsing hebben Barnes en haar ex-man nog geprobeerd te ruilen van stoel zodat de politie niet zou weten dat zij de botsing heeft veroorzaakt. De vrouw was namelijk ook nog eens in het bezit van een ongeldig rijbewijs en reed onverzekerd rond.

Die truc werkte niet; een politieagent ontdekte verwondingen die zijn ontstaan door de airbag die alleen aan de kant van de bestuurder zat. Dit vertelde de agent aan de New York Post. De vrouw hangt nu een jaar cel boven het hoofd.