AMSTERDAM – De wc van een restaurant wil nog wel eens dienstdoen als spontane seksplek, maar nog nooit was het zo makkelijk als bij Mildred’s Temple Kitchen. Daar worden gasten gewoon uitgenodigd om intieme handelingen te verrichten in het welbekende kleine kamertje.

Mensen met interesse moeten er wel wat voor over hebben: het betreft namelijk een Canadees restaurant. Daar staat tegenover dat er écht ongestoord gerollebold kan worden: in de sanitaire ruimte zijn lampjes bevestigd die aangeven of er één of twee personen naar binnen zijn gegaan. Ook het personeel zou al geïnstrueerd zijn.

Het restaurant hoopt met de aanbieding een plek te veroveren in de lijst van plekken waar je 'het' gedaan moet hebben voor je doodgaat, aldus de Daily Contributor vrijdag.

Tolereren 

De Canadese Voedsel- en Warenautoriteit heeft aangegeven de actie te tolereren, zolang de toiletten schoon blijven en er geen intieme handelingen verricht worden in de keuken. “Wat de lichaamsvloeistoffen betreft zijn het uiteindelijk natuurlijk min of meer hetzelfde als andere afscheidingen”, aldus een woordvoerder van de instantie.

De uitnodiging om los te gaan in de wc’s van deze eetgelegenheid, is echter niet onbeperkt geldig. Het gaat om een Valentijnsactie en geldt dan ook alleen in het weekend van 14 februari. Mensen die van plan zijn in te gaan op de aanbiedingen, wordt verzocht hun eigen condooms mee te nemen.