AMSTERDAM – De meeste vrouwen hebben wel wat met roze, maar de Amerikaanse Kitten Sera is er wel heel dol op. De uit Los Angeles afkomstige actrice dompelde haar hele leven onder in de kleur.

Vreemd? Niet volgens de 46-jarige Kitten. Tegen de Britse Metro zegt ze dat ze zich van nature tot de kleur aangetrokken voelt en dat het haar een ‘prettig en luxueus’ gevoel geeft.

De vroege voorliefde is gedurende de afgelopen 25 jaar wel uitgegroeid tot volwaardige obsessie. De aan roze 'verslaafde' geeft dan ook toe in die periode nagenoeg alleen maar roze gedragen te hebben. Zelfs naar begrafenissen.

Top tot teen

Daar blijft het overigens niet bij: Kitten is niet alleen zelf van top tot teen roze, ze is eveneens in het bezit van een roze huis, een roze inboedel en een roze hond. Op de foto’s die gemaakt zijn is zelfs niets te ontdekken dat een andere kleur heeft.

Heel opmerkelijk is dat overigens niet. De Amerikaanse blijkt zo dol op de kleur dat ze alles wat niet roze is uit haar leven elimineert. Zelfs vriendjes worden de deur gewezen wanneer blijkt dat zij niet net zo dol zijn op de kleur als Kitten.